idasida

UtställningenSå får jag äntligen lite tid till att visa er bilder från utställningen vi hade på skolan för några veckor sedan. Här har ni en liten överblick på hur det såg ut i salen där utställningen hölls; vi alla hade varsin liten monter där vi fick visa upp våra skapelser som vi gjort under året som gått.

Vi tar och zoomar in på min lilla vrå.
Jag ville få montern att kännas som ett litet inrett rum, och tycker att jag lyckades bra. Stolen är ett sidoprojekt som jag hållit på med denna termin, och jag är så nöjd med slutresultatet! Det är en rätt stor skillnad på hur den ser ut nu jämfört med hur den såg ut när jag köpte den. Ni ska få se före- och efterbilder senare!


Ställde fram mina keramik-favoriter på bordet. Tror att keramiken blir det jag kommer sakna mest av allt med skolan. Ett underbart sätt att skapa! Men jag har förhoppningar på att kunna fortsätta jobba med keramik på annat håll, hoppas att det ska funka!
Min poster var på plats.

Kudden, mattan och bordet är rekvisita och inget jag tillverkat själv. Allt annat är dock signerat Ida Jerrevik ;)
Jag hade posters till salu där i korgen till höger.


Vi visade även upp vårt renoverade och inredda kök som vi jobbat med under våren. I måndags hade vi en inredningsfotograf på plats på skolan som hjälpte oss att ta schyssta bilder. Så ni ska äntligen få se! Men det tar vi i ett annat inlägg.