idasida

Det här med lyxiga frukostar..


Jag är så glad att jag njöt av lyxiga frukostar i stort sett varje morgon när jag sist var föräldraledig. Myra var så pass stor och självgående, Ed var en otroligt stilla och nöjd bebis och jag kunde därför lägga lite extra tid och krut på att unna mig själv frukostar med det där lilla extra.

För jag ä l s k a r frukost. Jag älskar att äta många och olika saker till frukost. Sen gillar jag att det ser fint ut, så är det ju bara. För man äter väl lite med ögonen också, eller hur?
Som sagt. Jag är glad att jag passade på att njuta av detta när möjligheten fanns. För nu är det helt annorlunda. En 5-åring som visserligen fortfarande är självgående, men med en 1,5-åring som klättrar överallt och stoppar allt i munnen så blir det inte riktigt samma sak. Haha!#1 - malin

Alltså jag ÄLSKADE alla bilder på dina goa frukostar. och har bestämt att när vårt lillasyskon kommer i höst/vinter så ska jag oxå unna mig sådana frukostar! får dock se hur lätt det blir med en vild två och ett halvtåring, håll tummarna för mig ;-)

Svar: Åh, hoppas att du får samma möjlighet! Det var verkligen dagens guldstund! :) Jag ska hålla tummarna! <3
idasida