idasida

Att ha blivit firad

 
Eftersom att jag fyllde år i söndags så bjöd jag hit mina allra närmsta tjejer på lördagen. Förra året hade jag ju en oförglömlig 30-årsfest med alla mina nära vänner, som sig bör när man fyller jämnt, så i år blev det lite mer avskalat.
 
Vi åt massor av räkor, drack rosé och pratade konstant tills klockan var närmare 02:00 på natten!
 

 
 
Min syster. Hon som vet vad jag tänker bara genom att titta mig i ögonen. Det finns ingen som Stina och jag är så tacksam att jag får kalla henne för min.
 
 

 
Jag hade dukat upp med 2 kilo räkor, aioli, hemgjort smör med västerbottensost, sallad, bröd och en västerbottenspaj med alla obligatoriska tillbehör. Till efterrätt hade jag gjort en mascarponekräm (mascarpone, grädde, vaniljpulver och ett uns socker) som jag serverade med krossade digestivekex, färska jordgubbar och mango.
 
Behöver jag säga att vi blev mätta? ;)
 


 
Och så fick jag ju min alldeles egna Klong. Den glädjen ni ser går inte att ta miste på! Kände mig som ett pirrigt barn som fått allt hon önskat sig på självaste julafton.
 

En sån himla härlig kväll med god mat och underbara tjejer som ligger mig så varmt om hjärtat. Och än om jag inte är så förtjust i att nu vara äldre än 30 år så hade jag inte kunnat fira min födelsedag på ett bättre sätt än just detta. 


(Samtliga bilder är lånade av Stina)

#1 - ISA

Men grattis i efterskott, ser ut som så himla fint fir <3

Svar: Åh tack snälla du! <3
idasida