idasida

Tack från pysselrummet!


Åh, hörrni. Jag har glömt svara på nästan alla era kommentarer gällande mitt nyrenoverade pysselrum. Det blev så intensivt i slutet av skolan, så jag hann inte ens det liksom. Så nu kommer ett stort rungande TACK för era positiva kommentarer och hejarop när jag visade er bilderna från pysselrummet!

Jag planerar fortfarande att dra fram min systemkamera (nu när jag hittat laddaren) och fota fler, bättre bilder från fler vinklar. Så det kommer inom kort! :)Och sjukstugan fortsätter

 
Så blev det sjukstuga ännu en gång här hos oss. Jag bryter snart ihop. Stackars Myra har haft en hemsk hosta i natt. Nästan en sån där falsk krupp. Torr skällande hosta, ni vet? Och Ed snorar och hostar lite, inget mer med det tänkte jag, tills att han kräktes imorse.

Ni som vet hur jag fungerar kring magsjuka fattar ju.

Denna vårtermin har varit helt brutal mot oss med sjukdom efter sjukdom. Nu har barnen varit lediga en vecka från förskolan och hade jag börjat pusta ut. Vi skulle just börja njuta ordentligt av sommaren, och så kommer detta. 

Tänkte försöka avsluta med något positivt, men jag har tyvärr inte många positiva tankar just nu. Allt känns rätt eländigt och jag längtar så att det gör ont tills vi får vara helt friska igen.
 
 
Bröllopsdag

 
Som sagt, mycket festligheter dessa dagar! Födelsedag, morsdag och nu bröllopsdag. Åtta år har nu gått sedan den otroligt varma majdagen då vi lovade varandra vår kärlek för resten av våra liv. Det är inte klokt vad tiden har gått snabbt, än om vi verkligen hunnit med så h i m l a mycket på denna tid. 
Några presenter var förstås på sin plats en dag som denna. Jag fick ett citrusträd (hurra!) och mannen fick en tröja av mig. En kompis till honom har tydligen en tröja som det står "nej nej nej" på - och Samuel tycker att den är genialisk. Hittade ingen exakt sån, men fixade en egen på spreadshirt istället.

Och nu har vi ätit lite gott och sett ett avsnitt av the Blacklist. Nu ska vi ta med datorn till sängen för att se ytterligare ett avsnitt innan det är dags att stänga igen sina blå för idag!