idasida

Växthyllan


Måste ju visa denna hylla som jag snickrade ihop för någon vecka sedan! Jag såg en liknande på pinterest och kände direkt att jag ville ha en sån för att förvara alla mina små sticklingar och skott i. Hittade ett gammalt hyllplan i teak här hemma som jag tog med till skolan och sågade till, sen borrade jag hål och knöt slutligen fast hyllorna i lagom höjd.

Jag är så peppad på växter nu när våren är på ingång! Skulle vilja vinna på lotto och sen åka till en blomsterhandel för att gå loss på gröna växter. Högst upp på önskelistan just nu är några större kaktusar, en eller två monstera och en stor trekantseuforbia.

Sen önskar jag att mina palettblad ska växa sig frodiga och bli mer lila nu när ljuset kommer tillbaka mer och mer. De har inte mått bra här hemma under vintern alltså.. Pelargonerna däremot har trivts fint i matkällaren och alla utom en planta har vaknat till liv igen!

Nu ska "bara" alla mina växter planteras om och få ny och fräsch jord. Har hunnit ungefär hälften. Herregud, minns knappt den dagen jag hade tid att faktiskt avsluta ett påbörjat projekt, haha.
#1 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Men alltså! Vad häftig! Och oj vad jag gillar din blogg. Hittade nyss hit. Du ger massa inspo!

Svar: Ååh vad du är gullig!!! Så glad jag blir! 😭❤
idasida