idasida

Sköna lördag


Åh. Vi överlevde! 😅

Det är så skönt att känna att man är ute på andra sidan. Vilken lättnad.

Om vi ska gå in på detaljer så är min mage fortfarande dålig. Men jag mår rätt bra. Illamåendet har tack och lov släppt och resten av familjen är friska och smittfria. Så jag bedömer att vi är ute på andra sidan, helt klart!

Familjen har gått till barnens farmor och farfar för att umgås med kusinerna som är där. Så skoj för barnen att träffa andra nu efter en vecka i husarrest. Jag blev kvar hemma själv, vågar inte träffa andra förrän magen är tillbaka i ursprungsskick. Så jag ska ta tillfället i akt att tvätta och städa lite. Men först ska jag lägga mig i soffan och se ett avsnitt Grey's Anatomy. Så skönt!

Ha en fin lördag! Och förresten, har ni sett det lilla gilla-hjärtat ❤️ längst ner till höger här? Vore så roligt om ni klickade på hjärtat om ni gillar det ni läser, så får jag lite tillbaka liksom. Typ samma som på instagram. Eller så får ni ju skriva en rad eller två, det gör mig allra gladast! 😘

#1 - Anonym

Skönt att höra att ni är på rätt väg :-) igår såg jag eran stora tjej hon sa till mig på långt håll :"Du kan tyvärr inte få någon kram idag för jag har haft magsjuka" gulliga unge 😘

#2 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Skönt att ni mår bättre! Magsjuka är min absolut största farhåga (efter cancer och död då såklart) och har sån ångest när den går på dagis. Kram!

Svar: Jaaaa usch! Det är det värsta!! Nackdelen med förskolan, dessa baciller.. Kram!
idasida