idasida

Hemmajobb


Här sitter jag med kaffekoppen och njuter av solstrålarna som kastar sig in genom våra stora fönster. Jag har just lämnat barnen på förskolan och nu laddar jag upp med en härlig frukost inför denna dag!

Denna veckan ska jag jobba med skolarbeten här hemma. Vi har ju sportlov på folkis, och jag hade tänkt att ha barnen hemma hela veckan. Men eftersom att jag var hemma och vabbade hela förra veckan så ligger jag väldigt långt efter i mitt textilprojekt och jobbar därför hemma med det nu istället. Det känns så himla lyxigt (och nästan förbjudet) att vara hemma och pyssla på medan barnen är på föris, haha. 

(Min kaffekopp är målad med en porslinspenna från Panduro). 
Bästa frukosten! En filtallrik med massor av frukt, chiafrön, mandel och kokosflakes. Den stora kaffekoppen (som ska fyllas på minst en gång till) och en liten skål med salta nötter. Den lilla skålen har jag drejat själv! Nu längtar jag så mycket efter drejskivan.. Det är ju så himla roligt :)

Nej hörrni, nu ska jag skriva mig ett schema för veckan så att jag kan ha någon slags tidsplan att hålla mig till. Jag ska nämligen hinna med en hel del..

Så får jag önska er alla en strålande fin dag! <3
#1 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Jag är med hemma. Men med vabb. Inte lika lugnt och skönt, haha. Har med en porslinspenna och är så sugen på att göra nåt mönster men vet inte vad. Målade med porslinsfärg för ett tag sedan. Skvätte färgen på. Läckert!

Alltså, dina frukostar! Ge mig! Själv åt jag havregrynsgröt idag. Inte riktigt lika lyxigt.

NU måste du spana in mitt senaste inlägg på min blogg ;)

Svar: Nej VAB kan vara väldigt mysigt ibland, men man hinner oftast med att göra ingenting. Såg dina koppar som du hade skvätt färg på, skiiiiitsnygga!!!! Du får gå en runda på pinterest och kika lite, där blir jag alltid så sjukt inspirerad! :)
Haha. Ja, jag lägger gärna krutet på mina frukostar. Men du, havregrynsgröt är inte fy skam det heller! ;)

Åh, det ska jag! <3
idasida

#2 - Liv

Vilken god frukost!

Svar: Mmm, supersmarrig! :)
idasida

#3 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Vilken härlig start på dagen

Svar: Mycket! :)
idasida