idasida

Hängampel och hjärngympa


Några bilder på en hängampel som jag knåpade ihop härom dagen. Vad enkelt det är att göra egna med lite snören alltså! Satte även dit några träkulor i toppen vilket blev en rolig detalj tycker jag.

Nu har jag och barnen landat hemma hos mina föräldrar medan Samuel har dragit vidare mot Sälen. Han ska åka Vasaloppet imorgon, galen som han är. Det är så skönt att vara här så att jag kan släppa alla "måsten" där hemma, och att barnen får lite miljöombyte kändes också välbehövligt efter en lång vecka instängda i huset. 

Min hjärna går på högvarv just nu. Ni vet ju vid det här laget att min passion i livet är att pyssla och skapa, och min ständiga fundering är; på vilket sätt kan jag få min passion att bli mitt vardagliga jobb? Vad ska jag göra, HUR ska jag göra, osv. Väntar bara på att jag ska komma på det, att poletten ska trilla ner.

Jag tror att jag skulle vilja börja med att starta en liten webshop. En sån kan jag ju ha vid sidan av mitt vanliga jobb. Där skulle jag vilja sälja saker jag tillverkat själv. Posters, keramik, lampskärmar, och andra heminredningsdetaljer. Vilken dröm alltså! Jag önskar att jag 1. hade mer tid och 2. hade någon som kom och gav mig en rejäl spark i röven och lite (eller mycket) starthjälp.

Hjärnan får fortsätta gå på hög varv tills jag listat ut hur jag ska gå tillväga helt enkelt, haha. Om ni har något tips eller någon idé, snälla dela med er! <3


#1 - rememberthiis.blogg.se

Fint :)

#2 - Anonym

Sök till superskaparna säsong 2 😊

#3 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Jag kan ge dig en spark i baken :) Tycker helt klart du ska satsa på det! Jag skulle bli en ständig kund till framförallt din keramik :)

Svar: Åh! Alltså peppen du ger mig nu!! Underbar! ❤
idasida