idasida

En fullspäckad lördag i bilderI lördags fick jag sovmorgon och vaknade av mig själv kring 8. Gick ner till familjen och fixade mig en smarrig frukost. Satt länge och åt, tog mer än en påtår i kaffekoppen.

Det var ju våffeldagen, så till lunch fick det bli våfflor! Blir lätt så less av att äta tunnpannakakor eller våfflor, känns ju mer som en efterrätt än mat tycker jag. Jag brukar därför ta två våfflor med skinka och ost emellan, och pressa ihop i våffeljärnet. Då blir det mer som en toast. Sen kan man ju avsluta med en våffla med grädde och sylt - som en efterrätt helt enkelt.

Sen var Myra bjuden på ett kalas med vampyr-tema. Vackra vackra unge! <3

Jag kokade räksoppa av skalet från räkorna vi åt med Tobias och Mirielle på fredagen (den räkfrossan alltså, aaaah!). Himmel vad gott att äta en soppa gjord på en hemkokt räkfond. Om ni vill testa så är det detta recept jag använde mig av! Enkelt, snabbt och gott!

Vi bjöd över svärföräldrarna som fick äta med oss, och samtidigt passa på att uppvakta Samuel som fyllt år. Ja, och så hann jag klippa svärfar också.

Jag hann även baka en Schwarzwaldtårta på förmiddagen som vi åt till efterätt och som födelsedagsfika. Himmel vilken effektiv dag det var, haha!
Efter middagen så gjorde jag och mannen oss redo, nattade minstingen och gick iväg på Leffes 40-årsfest med grekiskt tema. Jag körde på en svart klännning och massor av guldsmycken. Strax efter midnatt gick vi hem igen efter en trevlig kväll och löste av svärmor och svägerskan som suttit nattlig barnvakt.

Så. En fullproppad och rolig lördag! 

#1 - Hemma Hos Felicia

vilken underbar dag!! och tårtan såg helt underbar ut!