idasida

En dag i mars.. x9En dag i mars 2009 hade jag storhandlat och fyllt kylen med fräsch mat. Vi höll på att komma i form lagom till vårt bröllop som skulle ske i maj. Jag hade nyss börjat jobba som säljare på Mediamarkt och vi bodde i en rätt sliten, men mysig, tvåa på Haga i Umeå.

En dag i mars 2010 mådde jag inte ens hälften så bra som det ser ut som. Vi hade nyss flyttat hem igen efter 10 månader i Skövde (Samuel utbildade sig till snickare) och vi bodde hemma hos några släktingar till Samuel. Supersnällt att vi fick bo där, men så jobbigt att inte ha ett eget hem. Jag var arbetslös, "hemlös" och deppad.

En dag i mars 2011 var livet på topp! Jag hade snart jobbat i ett år på Glitter och stortrivdes. Vi bodde i en tvåa på Teg i Umeå, jag hade kommit ner till min idealvikt och alla kläder satt som ett smäck. Vi jobbade, shoppade, åt ofta ute och levde livet.

En dag i mars 2012 så njöt vi av vår alldeles egna lilla bebis. Myra hade kommit till världen och förgyllde vår vardag. Vi levde dock i ett kaos då vi höll på att flytta till vårt hus samtidigt som vi hade en nyfödd som stulade med amningen.

En dag i mars 2013 så hade jag börjat jobba igen, men den här gången som butikschef. Det blev dock inte många dagars jobb då vi åkte några svängar med magsjuka och jag blev även snorförkyld och hade öroninflammation. Tuff start på den nya tjänsten! 

En dag i mars 2014 kunde jag inte göra annat än tänka på mat! Jag drömde v a r j e kväll om vad jag skulle laga till middag dagen efter. Googlade runt efter recept och dreglade över matbilder. Jag var nämligen gravid och så himla lycklig. Sorgligt nog så vet ni ju hur den graviditeten slutade. Som grädde på moset fick vi magsjuka samtidigt.

En dag i mars 2015 så tog vi en paus från dator, telefon och tv för att hinna med hemmet och varandra. Det var så bra, skulle absolut kunna köra en sväng till snart. Vi fick dock magsjuka den veckan vilket var mindre trevligt. Något som var otroligt trevligt däremot var att vi ä n t l i g e  n plussade på stickan igen efter ett års försökande efter missfallet.
En dag i mars 2016 så njöt jag av livet hemma som tvåbarnsmamma. Jag åt nyttigt och uteslöt socker, rasade i vikt och försökte komma i form inför min 30-årsdag. Åt lyxiga frukostar varje dag och renoverade barnens lekrum. Vi hade INTE magsjuka, hurra! Det var dock rätt intensivt och slitsamt med en fyraåring som testade sin mor gång på gång sedan hon blivit storasyster..  
En dag i mars 2017 så har vi ä n t l i g e n överlevt en vidrig magsjuka. En hel vecka höll det på och tog om för både mig och Myra. Som ni kanske märkt så har vi haft magsjuka under varje mars sedan vi fick barn (bortsett från ifjol så jag var mammaledig med Myra på endast 15 h på föris). Mars = magsjuka för mig och jag bävar alltid över denna månad. Skönt att vara ute på andra sidan nu i alla fall.


Hoppas att ni tyckte att det var kul att följa med på en liten resa under mina 9 år som bloggare. Det är rätt kul att få se hur livet artat sig i snabba drag. Det blir nog fler av dessa inlägg framöver! :)#1 - Mamma

Vilken kul resumé 😘