idasida

Bloggkärlek!


God morgon fina ni! <3

Dags för en ny dag med mer jobb här hemma. Men det är svårt med självdiciplinen; jag ser ju allt annat som måste göras här hemma och har så svårt för att ignorera det. Hur som helst så börjar jag med en god frukost, nu när jag lämnat barnen på förskolan. Chiapudding med banan och kakao är en riktig favorit och går snabbt att göra! Lite frukt till så blir det en lyxig frukost, och riktigt hälsosam dessutom! 

Alltså. Jag blev så otroligt glad och peppad igår då fina Erika hade skrivit om mig i hennes blogg! Vilken tjej! Hon gillar också pyssel och DIY, och har överlag en väldigt mysig blogg. In och kika! 

Jag älskar bloggvärlden! Vad mycket kärlek och inspiration vi kan ge varandra, himla fint ändå!
#1 - Anonym

Åh kan man få ditt recept på chiapuddingen? 😊

Svar: Självklart! Gör alltid på en höft, men typ 1/2 banan mosas ihop med kakao (valfri mängd) en skvätt mjölk (vanlig eller havre, går bra vilket som), ca 1 msk chiafrön och en dutt vaniljpulver. Sen kan du låta den stå ett tag så att chiafröna sväller, typ tills du skurit upp all frukt. Du kan även göra den kvällen innan och ställa i kylen, så blir den toppen att äta på morgonen! :) Hoppas du lyckas med detta luddiga recept haha! <3
idasida

#2 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Jag tycker det är så viktigt att tipsa om sina favvobloggar. Och det är ju liksom ingen konkurrens för man kan ju följa huuur många som helst. Är så glad att jag hittade din häromdagen :) Kram!