idasida

Söndag och växterMin fönsterfikus har blivit så himla hög! Så fin!

Jag har verkligen gått och blivit växttokig! Älskar att ta hand om mina växter här hemma, och det fullkomligen kryllar av grönt i huset! Mitt senaste tillskott i växtfamiljen är en underbar guldpalm som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent. Den står i hallen och inväntar en stor kruka för tillfället, bild kommer så småningom.
Mitt palettblad som står i köket har nu fått den där "trädformen" som jag länge försökt få till. Nu får den gärna växa på sig ännu mer och slutligen typ ta över fönstret, haha. Jag fick två, för mig, nya palettbladssticklingar av min kompis i present. Två lite grönare varianter som är så himla fina! Blir spännande att se hur de ser ut när de växer på sig!

Söndag idag och vi har en lugn morgon här hemma. Blir mys med familjen fram tills efter lunch, då drar jag och min bff till stan för att fixa något snyggt inför midsommar. Woho! Ska även försöka hitta några sommarplagg då jag inte har någonting alls känns det som. Blir hur som helst underbart att smita iväg med Stina och ha en stund helt för oss själva.

Nu blir det dock lek ute, vattning av växthus och hänga tvätt! Ha en fin dag!