idasida

Ljusstake av lera
 

För någon kväll sedan satt jag och pysslade med min lufttorkande lera från Colorona, som ni kanske minns. Mitt mål var att göra en ljusstake till vår uteplats och jag ville att den skulle se ut ungefär såhär. Mitt resultat blev alltså som på min bild här ovanför, och jag är riktigt nöjd! Jag ska göra fler! Men då kommer jag att göra plattan för sig, så att den får torka under tryck så att den inte blir skev. Denna blev något skev, men fin ändå! 
Den matchande skålen är av keramik och något jag gjorde på skolan. Den blev dock misslyckad i glaseringen, då det var tänkt att den skulle få vita prickar men färgerna flöt ihop i ugnen. Nu skvätte jag med samma färg som på ljusstaken (från Colorona, så himla bra!) för att få till de vita prickarna. Blev ett fint litet set.


Nu ska jag skynda mig ut till växthuset för att hinna vattna! Vi har haft en liten som vaknat och hållit oss sällskap två kvällar på raken. Så vi vet liksom inte hur lång tid vi har på oss att hinna göra saker på kvällstid just nu, haha. Usch. Jag är så himla beroende av denna "egentiden" som vi har på kvällarna. Hoppas det vänder snart!

Ha en fin kväll <3
#1 - Mikaela

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack ❤
idasida

#2 - malin

förstår dig! utan egentid på kvällarna när barnen sover skulle jag gå under! den är värd allt!

Svar: Ja ja ja!! Och visst är det skönt att bara få kunna erkänna det?! 🙌🏼🙌🏼😘
idasida

#3 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Vad fin! Måste spana in den där leran. Låter ju hur skoj som helst att diy:a med!