idasida

Kakbak med gullunge

 
Vågar knappt skriva det, men vi klarade oss från magsjukan denna gången! Bara Ed var dålig, och kanske var det en snällare variant som bara småttingar åker på?! Hur som, dessa dagar har varit en pärs för min del som vanligt och jag är så lättad att det är över!

Vi är dock förkylda hela högen. Det gör ju betydligt mindre, men jag börjar bli så fruktansvärt less på att aldrig få känna mig frisk och pigg. Tror att dagar jag varit helt frisk denna vår går att räkna på två händer. 
Igår ville Myra ha kalas för att fira att vi klarat oss från att kräkas. Så himla gullig! Så vi bakade chokladsnittar med rosa pärlsocker på, och dukade upp med saft och kakor. Barnen fick blåsa ut ljus! Ed ville inte göra någonting annat, inte ens kakorna var intressanta, bara att "bååsa uuuus". Och sen avslutade vi med att dansa disco.

Idag har det spöregnat hela dagen, men det har passat ganska bra då vi har städat och grejat på här hemma. Allt för att liksom komma ur denna sjukbubbla. Nu ska jag gå och lägga mig i en renbäddad säng och hoppas på att denna envisa rethosta ger med sig, både för mig och lillen!