idasida

Att ha en hel sommar hemma med barnen <3Orkar inte med denna bild. Hur underbar? Så klart är jag oerhört partisk, men denna unge är så otroligt charmig och gosig så att jag smäller av. Och dessa övergulliga blonda lockar som sticker fram där bakom öronen.
Och så har vi den här skönheten. Klok som en bok är hon. De där skrattgroparna får mig att smälta minst hundra gånger om dagen. Älskade, älskade barn!

Åh, vad jag njuter av att vara hemma med barnen om dagarna. Okej, varje dag är inte en dans på rosor (ibland kan det vara bedrövligt slitsamt) men i det stora hela - så himla mysigt. Och inte minst så får vi välbehövlig kvalitetstid tillsammans efter mitt år i skolan.

Nu är jag hemma fram tills i augusti. Varvar semester med föräldraledigt, och i början av augusti kliver jag in i min butik (Glitter) igen. Då är det nästan två år sedan jag var där sist, och det känns både läskigt och spännande att gå tillbaka.. Men först ska vi alltså ha en låååång sommar här hemma tillsammans och jag ska njuta av varenda dag!