idasida

Årets midsommarVilken fin midsommar vi fick! Glömde dock helt bort att fota, dessvärre. Dessa bilder är det enda jag har att bjussa på just nu. Emil var dock flitig med kameran, så jag hoppas att jag kan visa er mer så småningom.

Vi klev upp tidigt jag och barnen, och började med en liten promenad för att plocka midsommarblommor som skulle få stå på bordet. Sen dukade vi upp med en god frukost och väckte upp mannen som lyckats dra på sig en förkylning som inte vill ge med sig.

Sen städade vi lite här hemma, fixade en laxtårta och dukade bordet. Vid lunch blev vi bjudna hem till mina svärföräldrar på en mysig sillunch med tillhörande jordgubbstårta.

Sen gick vi hem och gjorde oss redo för fest med våra älskade vänner! Jag hade på mig min nya klänning från Gina Tricot (fler outfitbilder kommer sen). Är så förtjust i den!

På kvällskvisten började vännerna droppa in och när barnen slocknat kring 20-snåret så var det dags att hugga in på vårt härliga buffébord. Titta bara!

Ja men ni ser ju! Mums! Det brukar typ alltid se ut så här när vi ses. Största fokus är på maten. Att få samlas med sina bästa vänner kring bordet för att sitta och äta och prata i timmar är bland det bästa jag vet!


 

Till efterrätt hade Mirre fixat en underbar marängtårta med lemon curd, grädde och massor av färsk frukt. Och när tårtan var uppäten så drog vi fram chips, choklad och en hel hög med ostar. Som sagt - mat och att äta är minst sagt högt upp på prio-listan när vi umgås.

Efter alldeles för få timmars sömn vaknade vi till en efter en på midsommardagen, för att än en gång samlas kring matbordet för en stor brunch tillsammans. Det är så himla mysigt att ha övernattningsgäster och få äta frukost tillsammans. Och barnen älskar det! Någon att leka med direkt man vaknar, hur härligt är inte det?

Det var vår midsommar i stora drag det! 

Idag är det söndag och regnet öser ner här utanför. Vi tar det rätt lungt här hemma på förmiddagen och laddar upp för att göra något skoj med barnen efter lunch. Vad det blir får vi se, men något måste vi göra i alla fall. Blir lätt en del klättrande på väggarna annars!

#1 - Caroline

Så fina bilder och god mat. :)