idasida

RenoveringstankarSå här på sommaren och i semestertider blir jag alltid så sugen på att renovera, fixa och dona. Vet inte om det är någon slags långsam förberedelse inför den sega hösten som närmar sig? Jag vill göra om överallt och helst inom loppet av en vecka. Det som snurrar runt i skallen just nu är att platsbygga en förvaringsmöbel till hallen som ska svälja alla dessa miljontals vinterkläde, en liten köksrenovering (som om en köksrenovering ens skulle kunna kallas för liten) och för att inte tala om vår planerade renovering av gården. Köksrenovering blir det förstås inte, det är bara en dröm tills att vi har tid och råd med det.

Men hallförvaringen har jag just skissat upp! Det finns ingen befintlig förvaring som ser ut precis som jag vill att den ska se ut, så vi kommer att platsbygga den enligt mina önskemål. Den kommer att bli rejälare än på bilden här ovanför, med det var det närmsta jag kom på IKEA's hemsida. Den ska i alla fall ha massor av korgar och upphängningsmöjligheter i sig. Jag hoppas att vi kan sätta igång med den redan till veckan!

Och trädgården ligger som ett tungt ok över våra axlar. Det känns så himla tråkigt, tungt och svårt - men ett nödvändigt ont. Vi har dragit ut på det nog länge nu och vi måste få ordning på gården som ser ut som ett kaos just nu. Vi ska ta bort asfalt på uppfarten, bredda den och fylla på med grus. Vi ska plöja upp halva gräsmattan och så en ny. Vi ska sätta kantsten lite här och var. Vi ska fixa klart runt omkring utbyggnaden så att det blir helt färdigt. Blir alldeles matt av tanken på att vi ska göra allt det där själva.

Vi börjar nog med hallförvaringen, den känns lättast och enklast. Sen får vi nog dra igång med trädgården illa kvickt innan vi hinner ångra oss, haha!
#1 - Anonym

Åh vad roligt!:D det blir spännande med slutresultatet:)
Även om köket inte blir nu så skulle det vara roligt att få läsa om eran köks renovering:D:)

#2 - Anonym

Så skulle det vara kul* att få läsa om eran kanske framtida* köks renovering

#3 - Anonym

Så skulle det vara kul* att få läsa om eran kanske framtida* köks renovering