idasida

Hej hej hallåå!
 
 
Hej på er! Long time no seen, som man brukar säga. Jag har helt kommit av mig här på bloggen och det är så himla tråkigt. Livet snurrar på och vi njuter av att ha semester tillsammans. Vi tar dagarna som dom kommer och trots att det är en skitsommar på väderfronten så har vi det hur bra som helst! 
Bästa köpet i sommar är vår nya pool som vi har ute på vår altan. Med tanke på den obefintliga sommarvärmen så unnade vi oss en pool med värme och bubbel, och där är vi så himla mycket både på dagarna med barnen och på kvällarna alldeles för oss själva eller med vänner. 
Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag börjar att jobba, och jag förbereder mig både mentalt och materiellt. Dessa skor är underbara och kommer att bli perfekta att jobba i de dagar jag vill skippa klackarna! Älskar Nike.
Lite pyssel blir det också. Inte ens hälften så mycket som jag skulle vilja, men så får det bli just nu. Detta är ett pyssel som jag höll på med igårkväll. Tycker att dessa är så himla snygga, men skulle aldrig någonsin betala den summan pengar för ett par ljusstakar. Helst inte då man kan göra likadana själv! Ni ska få se resultatet senare ikväll!