idasida

Ett fång lupiner, en trasig telefon och en skitpool.


Titta vilka fina lupiner jag fick med mig hem under kvällspromenaden jag och Jennifer tog igår! Att plockningen av dessa ledde till en kraschad telefon var däremot mindre trevligt. Skärmen på min iPhone är nu helt sprucken. Typsikt. Tur att lupinerna är fina i alla fall.

Kvällen fortsatte i samma eländiga anda när vi skulle fylla den stora poolen vi köpt till barnen, och efter nästan två timmars fyllande med vatten upptäcktes ett litet hål. S e r i ö s t ? Nu ska vi reklamera den där skitpoolen och satsa på en lyxigare variant som även vi vuxna kan ha glädje av!

Idag har dagen börjat med två skrikande barn som hade behövt sova några fler timmar. Tack och lov så är detta sista dagen på egen hand här hemma, för i eftermiddag går mannen äntligen på semester! Dessa veckor själv med barnen har ändå gått bättre än förväntat, men det ska bli otroligt skönt att vara två om allt och faktiskt kunna göra saker för sig själv emellanåt.
 
#1 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Men åh vad trist med telefonen! Men lupinerna är som sagt snygga i sin Ernst-vas :) Här är alla lupiner överblommade för längesen. Och pionerna med :(