idasida

Utställning, loppisfynd och sjukdomar

 

Idag har vi varit på Returbutiken (bakom ICA Maxi här i Umeå) och haft vernissage för vår utställning av återbruksmöblerna. Från och med idag pågår alltså vår utställning för fullt, och räcker tills nästa fredag! Tips för er som bor kring Umeå. Jag är så stolt över både min egen och alla mina klasskompisars möbler. Allt blev så fint. Visar fler bilder sen! 

Hittade detta uuuuuunderbara fynd på Returbutiken igår. Ett sånt där fynd som fick mitt hjärta att slå lite extra och ögonen att börja tåras en aning. Och vet ni vad jag betalade? 25 kronor.
Finner. Inga. Ord.

Så skönt att ta helg, dock med en stor besvikelse. Jag och mannen firar 10 år tillsammans i dagarna, och vi hade planerat in en dag på spa följt av restaurang och hotell imorgon. Men nu har Ed blivit smällförkyld och fått feber, så det ser ut som att vi får skjuta upp det. Som sagt en riktig besvikelse då vi sett fram emot detta så länge!

Det verkar inte bättre än att vi får ändra planerna och se fram emot en mysig helg här hemma istället. Vi börjar i alla fall med en mysig fredagskväll med (förhoppningsvis) sovande barn och några avsnitt Downton.

Ha en trevlig helg! <3