idasida

Lördag med en sjukling
 
 
 
Det blev till att avboka hotell, resturang och barnvakt idag. Ed mår inte alls bra än. Hans feber kommer och går, han vill inte äta och sover mest hela tiden. Aj i mammahjärtat!
 
Och medan jag hänger hemma med sjuklingen så fick Myra åka med Samuel in till Umeå för att se Dolly Style, som uppträdde på något event. Tror ni hon blev glad eller? Hon älskar ju dessa tjejer och jag längtar efter att få höra hennes återberättande när de kommer hem igen! <3
 
Så får vi se vad denna lördag erbjuder. Vi blir i alla fall hemma, men någon god mat och lyxig efterrätt bör vi ju unna oss. Ett 10-årsjubileum kräver något utöver det vanliga, helt klart!
 
 
 
Utställning, loppisfynd och sjukdomar

 

Idag har vi varit på Returbutiken (bakom ICA Maxi här i Umeå) och haft vernissage för vår utställning av återbruksmöblerna. Från och med idag pågår alltså vår utställning för fullt, och räcker tills nästa fredag! Tips för er som bor kring Umeå. Jag är så stolt över både min egen och alla mina klasskompisars möbler. Allt blev så fint. Visar fler bilder sen! 

Hittade detta uuuuuunderbara fynd på Returbutiken igår. Ett sånt där fynd som fick mitt hjärta att slå lite extra och ögonen att börja tåras en aning. Och vet ni vad jag betalade? 25 kronor.
Finner. Inga. Ord.

Så skönt att ta helg, dock med en stor besvikelse. Jag och mannen firar 10 år tillsammans i dagarna, och vi hade planerat in en dag på spa följt av restaurang och hotell imorgon. Men nu har Ed blivit smällförkyld och fått feber, så det ser ut som att vi får skjuta upp det. Som sagt en riktig besvikelse då vi sett fram emot detta så länge!

Det verkar inte bättre än att vi får ändra planerna och se fram emot en mysig helg här hemma istället. Vi börjar i alla fall med en mysig fredagskväll med (förhoppningsvis) sovande barn och några avsnitt Downton.

Ha en trevlig helg! <3


Tjejkväll och propud-mousse

Igår efter att barnen somnat så gick jag och mötte upp Jennifer för att sedan hamna i Linns soffa. Massor av godsaker fanns det att smaska på, och otaligt många samtalsämnen att bocka av! Jag har en himla tur som har så många fina vänner, och många som bor i samma by! 

Linn hade gjort en supergod chokladmousse av Propud choklad blandat med vispad grädde, med lite frukt och bär till. Sjukt gott och helt sockerfritt. Smakade typ som upptinad, fluffig chokladglass. Tips till er, som liksom jag, försöker att undvika så mycket onödigt socker som möjligt!