idasida

Lyxfredag!Idag har jag bestämt mig för att njuta av fyra helt barnfria timmar här hemma. Tid då jag kan göra vad sjutton jag vill. Det blev en fin lämning på förskolan för lillen, och den känslan ska jag ha med mig hela dagen. Startar med en ritkigt fräsch brakfrukost!

Slängde ihop en chiapudding tidigare imorse på banan, mjölk, chiafrön, kakao och vaniljpulver. Den kombon tillsammans med massor av färsk frukt är så gaaaaalet god! En äggmacka, iskall grapefruktjuice och en stor kopp kaffe ska också avnjutas.


Här vid köksbordet ska jag nu sitta i lugn och ro, och äta frukost i den takt jag vill och se på en serie. Vilken lyxig fredag det blev! Jag ska också hinna med några vettiga grejer, så som att diska (blev inget av det igår, haha) och städa undan lite inför helgen. Men att städa här hemma alldeles själv känns ju bara roligt, tänk vad effektiv man kan vara då!

Hoppas ni får en fin fredag, och kom ihåg att kommentera på vloggen här nedanför om ni har några frågor eller tips på pyssel ni vill att jag filmar. Jag har en del idéer på lager, men tänkte att det kunde vara kul om ni berättade om vad ni skulle uppskatta! <3
#1 - Eleonora Adriana ♥

OMG MUMS!!

#2 - JUNITJEJ

Så gott det ser ut!