idasida

Keramik, textil och träslöjdPå skolan är det minst sagt fullt upp! Idag har jag varit lite överallt och fixat. Förmiddagen spenderades i keramiken då det var dags att glasera våra grejer. Dessa saker på bilden är glaserade, men inte brända. Färgerna kommer fram i hettan och det ska bli så h i m l a spännande att öppna ugnen på fredagsmorgon för att se resultatet! Jag ska presentera mina kreationer bättre senare, då de är färdiga!
Jag har även varit i klassrummet och kikat över mitt textilprojekt och fixat med min screenram. Vi håller på med ett textilprojekt (som jag pratade om tidigare) och jag ska tillverka en taklampa. Men jag ska även sy en sittdyna till en pinnstol som jag ska renovera, och till stolen ska jag även sy en vanlig kudde av ett tyg med ett eget tryck på. Fullt upp med andra ord då jag nu får springa mellan keramiken, klassrummet och träslöjden!

Men så h i m l a roligt!

Här hemma har jag och mannen landat i soffan en stund. Jag är så otroligt trött på kvällarna och orkar inte med något annat än att bara sitta. Så himla frustrerande, eftersom att jag har så många roliga idéer och projekt som jag vill ta tag i. Men den energin finns inte överhuvudtaget. Jag får spara det till sportlovet, och hoppas att tid och energi finns då.

Med det sagt så är jag så pass trött nu att jag ska gå och lägga mig! Kanske ta en dusch först, men sen ska här sovas! Ha en fin kväll och sov så gott! <3
#1 - Eleonora Adriana ♥

Kul!