idasida

Passion
 
 
Jag känner mig verkligen så himla lycklig då jag får åka till skolan. Att få se fram emot att jobba med praktiska saker, att få formge och skapa. Det är min passion och något jag drömmer om att få jobba med. Måste bara komma på hur..
 
Ha en fin dag! <3
 
 
 
Keramik, textil och träslöjdPå skolan är det minst sagt fullt upp! Idag har jag varit lite överallt och fixat. Förmiddagen spenderades i keramiken då det var dags att glasera våra grejer. Dessa saker på bilden är glaserade, men inte brända. Färgerna kommer fram i hettan och det ska bli så h i m l a spännande att öppna ugnen på fredagsmorgon för att se resultatet! Jag ska presentera mina kreationer bättre senare, då de är färdiga!
Jag har även varit i klassrummet och kikat över mitt textilprojekt och fixat med min screenram. Vi håller på med ett textilprojekt (som jag pratade om tidigare) och jag ska tillverka en taklampa. Men jag ska även sy en sittdyna till en pinnstol som jag ska renovera, och till stolen ska jag även sy en vanlig kudde av ett tyg med ett eget tryck på. Fullt upp med andra ord då jag nu får springa mellan keramiken, klassrummet och träslöjden!

Men så h i m l a roligt!

Här hemma har jag och mannen landat i soffan en stund. Jag är så otroligt trött på kvällarna och orkar inte med något annat än att bara sitta. Så himla frustrerande, eftersom att jag har så många roliga idéer och projekt som jag vill ta tag i. Men den energin finns inte överhuvudtaget. Jag får spara det till sportlovet, och hoppas att tid och energi finns då.

Med det sagt så är jag så pass trött nu att jag ska gå och lägga mig! Kanske ta en dusch först, men sen ska här sovas! Ha en fin kväll och sov så gott! <3
Fullt ös, medvetslös
 
 
Jag hinner inte riktigt med nu, igen. Tänk vad det är fullt upp som studerande tvåbarnsmamma. Dagarna bara susar förbi med lämning på föris, tåg, skola och en himla massa skapande, tåg, hämtning på föris, middagsstök, nattning av barn, disk/tvätt/stöka bort och slutligen kraschlandning i soffan eller sängen.
 
Vi är rätt trötta alltså, haha.
 
 
 
 
 
Några projekt jag håller på med just nu. Vi ska göra screentryck och har även påbörjat ett textilprojket! Jag tänkte försöka hinna klart allt innan vecka 10 då vi har sportlov, så jag får jobba på helt enkelt. Hoppas på en effektiv tid med mycket flyt! Stay tuned! ;)