Fredagsfeeling

Inredning, Pyssel & DIY, Renovering, Småbarnsliv / Permalink / 0


Fredag! Så härligt det var att åka till jobbet idag! Hade dock hoppats på mycket mer folk i butiken, blev aldrig något tryck. Men folket väntar väl i vanlig ordning tills dagarna innan julafton innan de handlar sina julklappar, haha. Som jag med andra ord.

Jag är verkligen en sista minuten-shoppare när det gäller julklappar. Oftast har jag en idé eller tanke på vad jag ska ge bort, men själva inköpet blir nästan alltid sista veckan innan självaste julafton. 
Förrutom när jag råkar köpa tidiga julklappar till mig själv, hohooo! Som denna matta, som jag drömt om så länge. Här skrev jag om vardagsinspo och hade redan då suktat efter den ett bra tag. Jag köpte den här, och den är så mjuk och underbar! 

Nu sover barnen, jag och mannen passar på att planera renoveringen av deras lekrum som vi nu äntligen kan börja ta itu med när vi blivit friska! Imorgon ska vi åka och handla lite grejer, det kommer att bli himla bra detta! Åh! Imorgon ska vi även få gå på dejt, jag och mannen. Jag bokade bord på en av Umeås, enligt mig, bästa restauranger för över en månad sedan. Så detta är verkligen efterlängtat! 
 
Hoppas att ni får en fin helg! Bara en vecka kvar tills det är jul på riktigt, så härligt hörrni! <3
 
 
 
 
Till top