En vecka med sjukan i huset

Småbarnsliv / Permalink / 0

(null)

Så kom den ovälkomna sjukan som vi inte nämner vid namn på besök. I måndagskväll blev både jag och Myra dåliga, så vi har varit hemma hela veckan. Tack och lov så gav sjukan med sig till tisdagen, så resterande vecka har vi varit instängda i karantän.

Och vad har vi roat oss med?


(null)

Vi har varit ute i det fantastiska vinterlandskapet! Så underbart med all snö i kombination med den kalla friska luften! Kikar ni riktigt noga på bilden så kan ni skymta flygvapnets uppvisning i form av en gran (?) som vi såklart inte ville missa. Barnen blev något imponerade, även om Myra tyckte att det var märkligt att de sa att det skulle vara en gran när det tydligt var en pil. Och där håller jag med.


(null)

Vi har målat och pysslat! Jag har bland annat målat barnens nya leksakskakor, så några slags bakverk har jag i alla fall fått till. Nu längtar jag efter tid till att baka riktiga julkakor när smittperioden äntligen är över.


(null)

Men lite har vi i alla fall fått fika! När våra magar hade repat sig så drog vi fram det lilla vi hade kvar i frysen, lagom till lucia.


(null)

Och mest av allt har vi sett på tv. Mycket musikhjälpen förstås, men även en och en annan julfilm!

Nu äntligen är jag på väg till jobbet igen, så himla kul det ska bli att få prata med folk och glittra en stund! 

Ha en fin fredag ❤️

Till top