idasida

Att få 2018 att blomstra
(null)

Jag kom på att jag ville skriva 2018 på väggen, som dekoration till nyårsfesten vi ska ha imorgon.

Tänkte först göra en vimpel, men kom såklart på att ville jag knåpa ihop något annorlunda. Jag grävde fram en påse med gamla (fruktansvärda) ljusmanschetter med plastblommor på. Dissekerade dessa och limmade fast på papper som jag klippt ut siffror av.


(null)

Blev lite skojigt ändå, och kommer att passa bra ihop med den uttänkta nyårsdukningen! 🌸 

Men dukningen får ni se imorgon. För just nu är vi i Ö-vik igen för att äta middag ute och sen gå på hockey, medan barnen är hos sin mormor och morfar.

Ha en fin kväll 💞Önskningar inför 2018

 
Alldeles snart är det ett nytt år och jag har tänk en del på det här med nyårslöften. Jag har, som så många andra, en lång lista på olika saker jag vill uppnå med det kommande året. Men just löften? Jag blir, i det här fallet, mer stressad av ordet än peppad. 
 
Så inför nästa år ska jag inte ha ett enda nyårslöfte. Jag ska däremot ha en himla massa önskningar och förhoppningar. Då behöver det inte kännas som ett misslyckande om jag inte uppnår dem! 
 
Mina önskningar inför 2018 är att:
 
Pyssla, fota och blogga mycket mer. Åh vad jag saknar den delen av mitt liv, som liksom inte hinns med där mellan jobbet och småbarnslivet.
 
Trivas med mitt nya jobb, få känna inspiration och arbetsglädje.
 
Umgås mer med mina allra närmsta vänner. De som tar mig för den jag är, och får mig att må bra i mig själv. Som ger mig energi och inte ställer några krav. Det har blivit för lite sånt i år, som det lätt blir när tiden inte riktigt finns.
 
Gå på dejt med min man oftare. Drömmen hade varit att få gå ut och äta tillsammans en gång i månaden, utan barn. Där vi får äta ostört och kunna prata till punkt.
 
Fortsätta med mitt sockerfria liv! Har ätit sockerfritt sedan september (har endast haft uppehåll nu runt jul) och har aldrig mått bättre. Jag har tappat 6 kilo och känner mig mycket piggare och fräschare, så det ska jag absolut fortsätta med under 2018. Jag hoppas också att jag har energi till att börja motionera mer under det kommande året.
 
Det är ändå något visst med att gå in i ett helt nytt år; många saker att se fram emot och många saker att lägga bakom sig. Många saker att minnas tillbaka på med glädje, och några saker att släppa taget om. 2018 är året då jag börjar med en utlandsresa med min bästa vän, slutar jobba på Glitter och startar ett nytt äventyr på Lagerhaus. Många stora saker alldeles i början och det ska bli himla spännande att se hur det sen fortsätter! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lekrum, torsdagslyx och partyfredag

(null)

Här kommer ännu en bild från barnens lekrum! Det blev några små ändringar i fönstret också, så som en hängampel och ett elefantöra.

Så blev det fredag och jag är på väg till jobbet! Är rätt trött då det blev ganska sent igår. Vi hade Jennifer och Leffe på besök! Vi spelade spel, drack ett glas vin och åt ostbricka. Lyx på en torsdag!

Nu ska jag strax koka en stor kanna kaffe på kontoret och knappa lite på datorn. Finns nog inget bättre än morgonkaffet! Och sen har vi partyfredag, med bling bling som tema! Fredag innan nyår får man glittra ännu lite mer än vanligt tycker jag! 

Ha en fin dag! ✨