idasida

Nystart

 
Nu äntligen! Som jag väntat på denna motivation och inspiration! Det är nystart som gäller på många plan just nu; inte minst med mitt bloggande.
 
När jag kommer in i dessa bloggsvackor så känns det lockande att sluta helt. När bloggandet känns mer som en belastning än något roligt, då tappar det helt sitt syfte för mig. Men om jag skulle ge upp bloggandet för gott så skulle jag ångra mig så otroligt mycket, jag älskar ju detta! Allt går upp och ner. På sistone har det varit fullt upp och bloggen har hamnat ungefär längst ner på priolistan, och ju mindre jag bloggar desto jobbigare känns det att hitta på något att skriva om. Blir som en negativ spiral. 
 
Men nu har jag fått nog! Nu är hösten här och som vanligt blir jag sugen på en nystart, både gällande bloggen men också mig själv. Sockerförbudet är ett faktum efter en sommar med godis varje dag. Har känt mig så ohälsosam de senaste veckorna, men inte haft motivationen till att göra något åt det - förrän nu! Nu är jag så peppad på att ta hand om mig själv!
 
Ni som hängt med mig ett tag vet ju att jag och socker inte funkar bra ihop. Tillåter jag mig själv att äta lördagsgodis så blir det godis hela veckan. Och jag mår inte bra av det. Kanske för tillfället, men inte i längden. Jag måste vara stenhård och gå all in. Jag är fullt medveten om hur mycket bättre jag mår när jag äter en sund kost utan onödigt socker, det är bara att ta sig ur sockerfällan som är det svåra. Men nu har jag rätt motivation och en himla massa inspiration, så det kommer att gå jättebra! Jag vet ju att ni är en hel drös som gärna vill ha tips och recept på sockerfritt, och det kommer jag bli flitig på att dela med mig av framöver. 
 
Jag är så peppad på en höst med hälsosam mat, goda sockerfria alternativ till fredagsmys, långpromenader och framförallt en piggare kropp och knopp!