idasida

KräftskivaHärom kvällen hade vi en kräftskiva med våra vänner Jennifer och Leffe. Så otroligt gott det är alltså! Vi dukade upp med ca 2 kg kräftor, aioli, romröra, nybakat bröd och en god ost. Mums! Mitt nya kakfat från loppisrundan för några veckor sedan fick agera kräftfat, blev läckert tycker jag!

Tända ljus är ett måste nu då det skymmer så fort om kvällarna! Ljushållaren har jag gjort själv av lufttorkad lera, här kan ni läsa mer om det. Fick ett fång röda rosor av mannen i fredags, som passade fint ihop med alla röda kräftor!

Älskar att det tar sån tid att äta kräftor, samma med räkor. Man kan liksom sitta i timmar och äta varvat med att prata, hur bra är inte det? Just denna kväll blev det tyvärr inte så mycket prat för min del då min röst var som bortblåst i och med en seg förkylning.

Så har det hunnit bli onsdag och jag är hemma och ledig med barnen! Sitter i morgonrocken och ska just ta min andra kopp kaffe. Jag har lovat bullbak idag, så det är väl bara att kavla upp ärmarna och sätta igång! 

Ha en fin dag! <3#1 - Lillemmish- mode - inspo - mamma till wille

mysigt och gott =)

ha en bra dag
kramizz

Svar: Väldigt! :)Detsamma <3
idasida