idasida

Göra-om-sug

 
Får ni också det? Det berömda göra-om-hemma-suget som a l l t i d kommer när hösten närmar sig. Jag vill möblera om, fixa och dona, (gärna måla om lite här och var men det säger mannen nej till, haha) och mysa till hemmet inför hösten och den kalla vintern som så småningom kommer och knackar på.

Först ut är Myras rum som ska få fixas lite nu när hon börjar bli så stor. Jag är inget fan av att ständigt göra om i barnens rum, tänker att det kan upplevas som väldigt stressigt och oroligt för de små, men det är roligt att låta rummen få växa tillsammans med dom. Därför ska vi bland annat sätta in ett stort skrivbord där hon har möjlighet att sitta och pyssla i lugn och ro, utan en lillebror som kommer och stör. När hon sitter här nere och pysslar så ska han alltid vara med, och det slutar oftast i skrik och tårar för båda två.

Tv-rummet där uppe ska också fixas! Bland annat ska vi göra om ett gammalt linneskåp till ett tv-skåp; äntligen får jag gömma undan en tv!! Haha! Sen måste vi jobba in en hel del mysbelysning där uppe då det är galet mörkt där när det inte finns något fönster i det rummet.

Resten av vinterhalvåret kommer vi spendera nere i källaren då den ska fräschas upp rum för rum. Det blir spännande!