idasida

Sneak peek på pysselrummet!Nu har jag kört på rätt hårt i några dagar, och kan väl mer eller mindre säga att Det Är Klart! Mitt pysselrum är färdigt och jag är så vaaaansinnigt nöjd! Jag har tyvärr tappat bort min laddare till kameran (igen) så det blir bara dassiga mobilbilder idag. 

Mitt arbetsbord! Denna gång satte jag hyllorna lägre så att det inte blir så svårt för en kortis som mig att nå upp. Väggfärgen är ljuvlig, än om det inte syns så bra på bilderna, men den blev verkligen mitt i prick! Färgkoden är S1005-B50G ifall ni blir sugna! ;)

Åh shit vad jag har rensat! Nu har verkligen var sak sin plats, och den känslan är oslagbar. Nu ska jag bara märka upp vad som finns i alla lådor. En angenäm uppgift kan jag tycka!

 


Har länge velat göra denna väggbonad, och nu tog jag äntligen tag i saken. Passar finfint här inne! 
Och mitt pysselskåp har såklart fått sin givna plats här inne. Det ryms så mycket prylar där, vilket är otroligt praktiskt. Kul också att bli påmind om allt jobb jag faktiskt la ner när jag snickrade ihop möbeln.

Några småsaker är kvar. Som att rensa ur ytterligare 3 kartonger med pysselmaterial och stöka in i en garderob som jag också använder som förvaring. Några fler detaljer ska komma sig på plats så småningom, någon hängampel och en pinnstol som jag håller på att renovera tillexempel. Och tills dess hoppas jag att kameraladdaren ska dyka upp så att jag kan få visa upp lite vettigare bilder! :)

#1 - Mi

Men wow så himlarns fint. Bra jobbat å pysselpeppen!

#2 - Anna

Sååå mysigt!!

#3 - EVELINA

Vad snyggt det blev! Vi flyttade till ny lägenhet för fyra månader sedan och nästa projekt för min del är också just arbetshörnan, bara så svårt att veta precis hur man vill ha det då det finns så många snygga alternativ och inspobilder överallt, man vill ha allt man ser! :D

#4 - Emmelie

Otroligt fint! :D

#5 - Jenneli

Superfint! Där skulle jag lätt vilja sitta och pyssla! :D

#6 - JUNITJEJ

Så himla fint!

#7 - Ellinor

Vad fint! Jag har också ett pysselrum. Men mitt är inte lika fotogenisk som ditt😉

#8 - Ellinor

Vad fint! Jag har också ett pysselrum. Men mitt är inte lika fotogenisk som ditt😉

#9 - Erika- familjeliv, träning och inredning

Men WOW vad fint! Ååå nu blir jag med sugen på att göra ett pysselrum till mig. Kanske kopierar lite av dig rakt av :) Tack för trevlig inspiration (som alltid!). KRAM!

Svar: Du är så himla go!!! ❤❤❤
idasida

#10 - Cornelia

Wow vad mysigt!!