idasida

Kaninen på väggenEtt rum som jag verkligen gillar här hemma är barnens lekrum. Det är lekfullt och mysigt där inne, och jag älskar väggfärgen! Det blir dock stökigt på ca 30 sekunder, men så är det ju. Ett lekrum är till för att lekas i. Det går dock väldigt snabbt att städa där då var sak har sin plats!

Strax innan jul gjorde min klasskompis Miriam djurhuvuden i papier maché, och jag var inte sen att haka på. Jag ville göra ett kaninhuvud att hänga upp i något av barnens rum. 
Här är den något sneda och vinögda lille kaninen på plats. Rätt gullig blev han allt! Vi tog hönsnät som stomme, och själva figuren är som sagt gjord av papier mache (tidningspapper och tapetklister som vi gjorde själva av potatismjöl).


Idag är jag såå trööött. Ed vaknade strax innan F E M och ville ha välling, och vägrade sen att somna om. Vid halv sex hade han väckt storasystern och sen var denna dag igång. Pjuh. Nu har vi hunnit äta bananpannkakor och jag har laddat en full termos med kaffe som jag kommer att ha en väldigt stor nytta av idag, haha!

Åh. Det är ju fredag idag! När man är ledig så tappar man ju helt greppet om dagarna. Ikväll kommer ä n t l i g e n våra bästisar hit (det var typ 2 månader sedan vi sågs, det är helt sjukt) och det ska bli så skönt att ligga och slappa i soffan med min bff hela kvällen. Längtar så!