idasida

Fredag igeeeen

 
Jag vet att jag säger detta typ jämt, men shiiiiit vad veckorna flyger fram! Blir alldeles svettig, haha! På skolan rullar inredningsprojektet på i en rätt bra takt. Vi ska vara klara om en vecka, det känns lite tight, men det ska nog gå!

Sen har jag mitt eget projekt som jag vill hinna med. I mitten på maj så ska vi ha en utställning på skolan där vi får visa upp allt vi skapat under året, och jag har en bild om hur jag vill att det ska se ut. Nu får vi dock se om jag ens hinner med hälften.

Igår hann jag ner till keramiken en sväng i alla fall för att glasera lite. Ska sätta in i ugnen idag, sen är det bara att hålla tummarna över att det ska bli bra. På måndag får jag se resultatet, spännande!

Nu ska jag åka med barnen till förskolan innan jag kör vidare mot skolan! 

Ha en mysig fredag, nu är det helg! 

 
Redan onsdag!
 

Hej onsdag! Vad fort dagarna går.. Nu är det knappt 5 veckor kvar av skolan och jag börjar få smått panik! H U R ska jag hinna med allt som jag vill hinna? Det kommer inte att gå. Jag får försöka att prioritera rätt helt enkelt.

Bilden på Jennifer och fina magen tog jag i söndags. Vi fick till massor av fina bilder! Tänk att den där lille krabaten kommer ut om bara några veckor, så fantastiskt! Det blir mysigt att få snusa på en bebis nu när min egen bebis inte är en bebis länge, haha!
 
Nu ska jag köra till stan och möta upp mina klasskompisar. Vi har ett riktigt tight schema nu då vi ska vara klar med vårt inredningsprojekt nästa fredag, så idag måste vi handla det sista. Sen blir det till att jobba hårt resten av veckan och hoppas på att allt flyter på bra.

Ha en fin dag! <3

Lördag
Fy vad jag är trött idag. Vi blev vakna alldeles för sent igår, och fick kliva upp alldeles för tidigt. Fick ihop knappt 5 h sömn tror jag, så ni förstår kanske segheten här hemma idag. Men vi hade det så trevligt igår, så det gör inget att det får vara såhär idag.

Myra har fått hit en kompis, och nu leker de för fullt uppe medan Ed sover ute. En lugn stund för oss med andra ord. Jag ska slänga mig i soffan och se på Greys Anatomy, sen ska här stekas pannkakor till lunch! Brukar alltid bli uppskattat av barnen.

Ha en fin lördag! <3