idasida

Ny klänningSå här ser jag ut idag! Fick ett sug efter att sy igår och knåpade ihop denna klänning av ett tyg som legat och väntat på mig i min pysselhylla alldeles för länge nu.
Gillar kombinationen mellan blåa plagg och mitt röda hår! Det tog någon dag eller två att vänja mig med både längden och färgen på håret, det blev ju en rätt rejäl förändring. Men nu är jag himla nöjd, och är så glad för alla fina kommentarer jag fått av er! Ni är bäst! <3Visst är det ett fint tyg på klänningen? Köpte det billigt på loppis för några år sedan. Jag tog hjälp av en långklänning jag har sedan tidigare för att få till ett ungefärligt mått, sen körde jag mest på känsla. Nu har jag fått mersmak och har några idéer på andra plagg som jag ska försöka mig på, så roligt! :)


Planerna för idag är att jag och mannen ska på en efterlängtad dejt. Detta blir första gången vi ska lämna bort Ed över en hel kväll och jag är rätt nervös, än fast jag vet att det kommer att gå hur bra som helst! Det ska bli så mysigt att få åka in till stan för att äta gott och gå på bio; vet inte när vi var på bio senast.. Så det känns otroligt lyxigt och minst sagt välbehövligt!

#1 - Stina Hägglund

Alltså som jag skrev på instagram: I'm in chock! Hade ingen aning om att du kunde sy kläder... SÅ imponerad!! Och håret... Jag är så glad att du vant dig för du passar såå bra i både färgen och längden! Love you ❤️❤️❤️

#2 - Frida

Jättefin klänning, va duktig du är :)

#3 - JUNITJEJ

Så fin klänning!