idasida

Min första vlogg :)
Aaah! Detta känns lite läskigt, haha! Men nu kommer den; min första vlogg. Det var faktiskt riktigt kul att spela in, och även kul att redigera. Jag har mycket att lära på den fronten men det känns bara kul! :)

Som jag säger i klippet så googlade jag upp några frågor som jag skulle svara på, men det fanns så mycket sjuka frågor, haha, så det hade varit mycket roligare att svara på era frågor.. Kommentera gärna med alla möjliga frågor så sammanställer jag allt i en ny vlogg snart! 

Hoppas att ni ska gilla klippet! (Ni kan även prenumerera på min youtubekanal ifall ni inte vill missa kommande vloggar och filmklipp ;)

Ha en fin start på denna veckan, nu ska jag hoppa på tåget till skolan.
Idag börjar vi med vårt återbruksprojekt på riktigt! SÅ KUL! :D 
#1 - Samantha

#bitterpitt Made my day så jävla kul. Bra vlogg!

#2 - Amanda

Jättefin du är i nya håret! Intresserad av att få höra de största skillnaderna/förändringarna för dig och maken före och efter ni fick barn. Positivt och ev negativt?

#3 - mawlen

Alltså hur gullig dialekt har ni inte då?! du pratar ju precis som stina hehe. kul med vlogg! o du är ju så rolig, "jag gillar inte vinterhalvåret" men ni har väl typ vinter två tredjedelar av året?! jag tycker vår vinter (göteborg) är alldeles för länge och då har vi knappt någon...

skulle gärna vilja se lite vlogg på pyssel! gärna med billiga medel som passar en föräldrakassa. hade ju varit perfekt inför jul!

#4 - Anonym

Åh så bra första film!!! Snyggt Ida! Berätta mer om att köpa hus, att ha hus med små barn, måste ni renovera mycket? Hinner ni med eller är huset som prima skinka? Kram!/Evelina, skorpionsol

#5 - Anonym

Åh så bra första film!!! Snyggt Ida! Berätta mer om att köpa hus, att ha hus med små barn, måste ni renovera mycket? Hinner ni med eller är huset som prima skinka? Kram!/Evelina, skorpionsol

#6 - Anonym

Verkligen jätte bra vlogg! När och hur träffades du och din man? Har du några syskon? Är du troende? Hade ni bestämt innan barnen föddes vad dom skulle heta? Vart är du uppväxt? Vilken är din favorit blogg?

#7 - fanny s

Vad roligt att du ska börja vlogga! Här är några frågor:

Vad har du för mål med din utbildning? (som verkar jätterolig btw!)
När började du pyssla och hålla på med diy?
Hur kom ni på namnen Myra och Ed? (jättegulliga namn!)
Vad heter barnen i andranamn?
Hur är du och Samuel som par? Både sinsemellan och tillsammans med andra.
Tror du på Gud?
Hur tycker du att det är att ha två barn nu när Ed snart ett år?
Har för mig att du kommer från Ö-vik? När och varför flyttade du upp till Umetrakten? Träffade du Samuel i Ö-vik eller i Umeå?
Vad ser du fram emot i livet?

Tack för en bra blogg!

#8 - Sara T

Underbart!!

#9 - Lina

nice!! bra jobbat :-)

#10 - Anonym

vem friade?
favoritplagg?
om du blev strandad på en öde ö, 3 saker du hade velat ha med dig?
vad är ditt mål med utbildningen, vars vill du jobba sen?