idasida

Söndagsprat

 

(Bjuder på en gammal outfitbild i brist på annat).

Pjuh! Vilken helg! Så trevlig på många sätt och vis, men nu är jag helt färdig! Igår hade vi som ni vet Haloweenparty för några överpeppade småtjejer som verkade ha the time of their lives. Det blev väldigt lyckat måste jag erkänna. Jennifer hade bakat de godaste chokladbollarna ever och jag kunde nog ha ätit 5-6 stycken om jag inte hade behärskat mig så bra, haha. 

Denna dag har varit bra; vi har gjort en matsedel för veckan och även storhandlat, samt tvättat bilen. (Så skönt att ha sånt fixat nu inför denna veckan då jag har höstlov)! På eftermiddagen gjorde Samuel trädgården redo för vintern medan jag bakade kakor och fixade en smarrig älggryta. Kring middagstid började dock barnen balla ur och det blev rätt intensivt fram till läggning, men vem kan klandra dom egentligen? Himla påhitt med vintertid för småbarn alltså. 

Men nu sover de små liven och vi ska se på någon serie innan vi också ger upp för idag. 

Hoppas att ni har haft en mysig helg <3Supersnabbt Halloweenpyssel (DIY-video)
Detta är inte klokt! Här kommer ännu en vlogg!

En kompis skickade en bild häromdagen på ett spöke av en glaskupa som man kan ha som dekoration på Halloween, och såklart ville jag prova. Passade på att filma, tänkte att det kunde vara kul för er att se hur det kan se ut när jag pysslar. 

Tanken är att jag nu framöver ska filma lite pyssel-vloggar kontinuerligt, och då från en annan vinkel och med ett annat ljus. Detta är lite på test, så ni får ha överseende med att det inte är så himla flashigt. Haha!

Jag hoppas att ni förstår vad jag pysslar ihop, och att ni får någon slags inspo i alla fall ;)
Häng med till skolan!
Här kommer den utlovade vloggen - en dag i skolan! Hoppas ni gillar det! :)

Jag gillar verkligen det här med vloggandet! Synd bara att det ska ta sån tid att redigera för mig, haha..

Tänker försöka mig på några pyssel-vloggar framöver, vore kul att ha några DIY-guider att dela med mig av. Så vi får se vad jag hittar på härnäst. Kanske porslinsmålning? Vad vill ni se? Sen har jag ju även några fler av era frågor att svara på som jag också ska ta tag i framöver, jag lovar!