idasida

Nytt i vardagsrummet


Jag har ändrat om lite i vardagsrummet. Ett nytt bord har kommit sig dit, vilket blev så bra! Det där bordet har stått uppe, så nu har jag bara bytt plats på borden. De två små borden som brukar stå där kan lätt göra att det blir lite trångt vid soffan, och de används inte speciellt mycket heller. Därför blev detta perfekt!
 
Nu letar jag bara efter den p e r f e k t a mattan att ha där. Känns som jag letat i evigheter, men aldrig hittat Den Rätta. Har ni något förslag så tipsa gärna! :)
 
 
 
 
 
 
Familjeutflykt
 

Vilket väder det har varit här idag! -1 grad och sol, helt perfekt för en utflykt! Jag och Ed låg faktiskt och sov där kring 11 då jag hade ammat honom (och somnat därefter) men tack och lov kom mannen och drog med oss ut! 
Vi hade packat med oss varm choklad och mackor, och efter en promenad längst älven och några åk i backen så tog vi en fikapaus! Min fina man och vår fina, fina flicka! (Ed låg och sov gott i vagnen hela tiden).Och jag fastnade visst också på bild! :) 

Så skönt det var att röra på sig lite. Hoppas att detta väder håller i sig, för då vill jag vara ute och motionera massor så att det kan börja hända något nu med min vikt som stått rätt stilla nu känner jag. Blir intressant att se om det hänt något denna vecka, imorgon är det vägning! Hur går det för er andra som jag vet kämpar med mig?
 
 
 
 
 
Mera lampor
 
 
Här var det fler lampor på gång! Rådjuret är som sagt en beställning som jag just har skickat iväg, men bilen ska hänga nere i barnens nya lekrum. Jag har sedan ett tag skissat på några olika typer av dessa lampor, och det känns skoj att göra en med min egen design och inte något jag snott från Ferm ;)