idasida

Nytt till lillebror


Lillebror växer så det knakar och har just nu storlek 62. Vissa 56:or kan han fortfarande ha också, men det mesta i den storleken börjar bli för kort i ärmarna och i grenen. Dessa kläder (bilden) har jag just klickat hem från H&M, och jag älskar varje plagg! Tog allt i storlek 68 så att han har lite att växa i. Jag har knappt köpt något nytt plagg åt Ed, bara några pyjamaser när han bara var några dagar gammal. Annars har vi fått låna alla kläder av hans kusiner, och jag har köpt mycket fina kläder billigt i andra hand av kompisar. Men nu ville jag ha några nya plagg som bara är hans.
 
Är framförallt helt kär i den gråa dressen med moln! Moln är ju lite av hans grej, och denna kommer att passa honom som handen i handsken! :)
 
 
 
 
Kökspiff!
 

Nu är det piffat och klart! Åh vad vi är nöjda! Framförallt med kaklet, blev ju ett stort lyft för hela köket måste jag säga. Och hyllan är både galet snygg och väldigt praktisk. Skönt att bli av med alla våra kaffeburkar som stod på bänken tidigare.
Hyllan som är fullproppad med kaffebönor, kaffepulver och olika slags teer. I lådan längst upp till vänster förvarar vi kaffefilter. Praktiskt och snyggt, det gillar vi!Sen tog jag äntligen tag i att sy ett draperi till "hålet" under bänken. Nu ska just det där tyget bytas ut så fort jag hittat det perfekta, men tills vidare är det väldigt skönt att slippa se elementet där under och den fula pallen som brukar stå där.
 
Det är tre år sedan vi renoverade köket, men det är inte förän nu det börjar bli färdigt. Sakta men säkert! ;)
 
 
 
 
Måndag, igen
 

God morgon! Herregud vad veckorna går fort.. Tyckte nyss jag satt här och berättade om förra veckans resultat på vågen. Denna vecka blev inte lika rolig, bara minus -0,2 kg! Jaja, minus och inte plus i alla fall. Kan bara bli bättre till nästa vecka! Jag känner ändå att jag har kommit in i ett himla bra flow, och jag känner mig sund och fräsch i mitt sätt att leva. Framförallt gällande kosten. Så jag kör på i vanlig ordning och hoppas på ett bättre resultat nästa vecka! :) 
 
Sov så dåligt i natt! Börjar bli knäpp på att sova dåligt, och det blir ju så mycket jobbigare att orka med vardagen hemma med två barn då sömnen inte är på topp. Det är väl bara att försöka sänka ambitionsnivån en aning och slå på några filmer för den stora när jag behöver lite lugn och ro. Men jag längtar efter energi och en utvilad kropp och knopp.
 
Hoppas ni har haft en fin start på denna vecka! <3