idasida

Julmarknad och utslagen
Här kommer några bilder (från instagram) som jag tog igår under vårt luciafirande på skolan. Det blev en lång dag, med mycket pysslande, fixande och bilkörande. Var på skolan från tidig morgon och grejade på inför marknaden som vi hade under kvällen. Efter lunch åkte jag hem för att kika på Myras luciatåg, sen åkte jag och Myra tillbaka till Vindeln och fortsatte med pysslandet. 

Här är jag och Emelie, taggade att börja sälja julpynt! Vi hade även en sötnöt (Myra) som stod där och skrek "Kom och kööööp" för att locka kunder, haha. En väldigt mysig dag måste jag säga, men otroligt påfrestande. Så idag ligger jag hemma i feber och halsont. Pjuh.

Vi har minst sagt haft en galet intensiv hösttermin, både med skolan men även här hemma. Nu när det bara är några dagar kvar till jullov så verkar det som att kroppen har sagt ifrån. Så typiskt, när man börjar slappna av så kommer det smygandes. Vi som har så mycket roligt planerat nu framöver.. Hoppas att detta blir kortvarigt och att orken återkommer snarast!