idasida

Gott nytt år!
Passar på att önska er alla ett gott nytt år nu på en gång! Snart åker vi till våra bästisar, och sen har jag förmodligen inte tid att kika in här under kvällen. Har längtat så mycket efter denna kväll, och att få umgås med våra underbara vänner!


Har lockat håret, tagit fram blinget och lagt en festligare make up! På mig har jag en ny festblåsa från H&M.

Nu är det dags att packa in oss i bilen. Ha en underbar nyårsafton! Och tusen tack för era kommentarer på förra inlägget, ni är underbara och får mig att bli så sugen på att fortsätta bloggandet! Tack!Dags att bryta tystnaden

 

Hej på er! 

Som ni märkt så har jag varit otroligt frånvarande här på bloggen på sistone. Som jag hintat om tidigare så har tiden inte funnits till, men på sistone så har tid funnits men inte lust. Och då blir det inte roligt längre. Ska jag vara helt ärlig så har jag mer än en gång funderat på att lägga ner bloggen, och bara ha kvar instagram. Känns som att bloggen inte är lika rolig och inspirerande längre, och det gör en enorm skillnad på blogglusten.

Det har varit en otroligt intensiv hösttermin, som har slitit mycket på mitt psyke. Och som grädde på moset fick vi en jul (som jag längtat så otroligt mycket efter) i sjukdomens tecken då hela familjen åkte på både magsjuka och influensa. En rätt tuff tid, och ändå helt förståeligt att blogginläggen inte sprutat ur mig.

Så hur blir det, ska bloggen få finnas kvar? Jag har bestämt mig för att vara positiv nu inför det nya året, och tänka att bloggen ska få återuppstå. Precis sådär som jag vill att den ska vara; inspirerande och lustfylld. Bloggen har i många år varit ett stort intresse för mig, och en tuff hösttermin ska inte få ta det ifrån mig. 

Är ni med mig? Jag hoppas verkligen det. För ni gör allting så mycket roligare! Ju mer gensvar jag får av er, desto mer inspiration får jag. Och ju mer inspiration, desto mer bloggande. Ja, ni fattar! :)

2017 är året då min blogg ska väckas till liv igen, och bli bättre än någonsin.
Det är mitt nyårslöfte till mig själv.
Julmarknad och utslagen
Här kommer några bilder (från instagram) som jag tog igår under vårt luciafirande på skolan. Det blev en lång dag, med mycket pysslande, fixande och bilkörande. Var på skolan från tidig morgon och grejade på inför marknaden som vi hade under kvällen. Efter lunch åkte jag hem för att kika på Myras luciatåg, sen åkte jag och Myra tillbaka till Vindeln och fortsatte med pysslandet. 

Här är jag och Emelie, taggade att börja sälja julpynt! Vi hade även en sötnöt (Myra) som stod där och skrek "Kom och kööööp" för att locka kunder, haha. En väldigt mysig dag måste jag säga, men otroligt påfrestande. Så idag ligger jag hemma i feber och halsont. Pjuh.

Vi har minst sagt haft en galet intensiv hösttermin, både med skolan men även här hemma. Nu när det bara är några dagar kvar till jullov så verkar det som att kroppen har sagt ifrån. Så typiskt, när man börjar slappna av så kommer det smygandes. Vi som har så mycket roligt planerat nu framöver.. Hoppas att detta blir kortvarigt och att orken återkommer snarast!