Hussängen

Inredning, Pyssel & DIY, Småbarnsliv / Permalink / 1Här kommer en liten bildkavalkad på den färdiga hussängen som vi byggt åt Myra.
Den är snickrad från grunden, och alltså platsbyggd. Husgaveln och taket är av plywood, taket dock täckt med takpapp för att det ska se så verkligt ut som möjligt. Vi har målat med samma nyanser som vi har på vår utbyggnad och garage.
Samuel byggde en rejäl och bred stege, vilket känns tryggt tycker jag. Plastblommor i en liten blomlåda utanför fönstret hör väl till? Lådan är en gammal trälåda från IKEA och platsblommorna köpte jag på Hem & hobby i Skövde när vi bodde där.
Det är så mysigt att ligga där uppe och kika ut genom fönstret! :) Och perfekt för oss att gå och smygkika in på henne när hon sover på kvällarna.
Och nedanför sängen så har hon nu ett litet kryp in som får agera både läshörna och lekstuga tillsvidare. Tanken är att Ed ska få flytta in dit så småningom och att vi då gör en säng och ännu ett fönster på "nedervåningen".


Är sååå nöjd! Och det känns så bra att Myra får ett rum som är lite mer anpassat för ett större barn, helst nu då jag bebisanpassat lekrummet nere ännu mer. Just ja, jag hade ju även fixat klart en pysselhörna åt henne där bredvid hussängen, men det visar jag en annan dag! :)
 
#1 - - JohannaIsabella:

Den blev ju såå himla fin! 😍

Till top