idasida

Sista april


Så blev det sista april, och det är ju något speciellt med den dagen tycker jag. Speciellt i år på något vis. Nu kommer ju maj som är månaden då jag ska fylla 30 år.. Märklig känsla det där.
 
Denna dag har börjat väldigt bra. Först frukostmys med familjen och nu har Samuel åkt med Myra på baletten. Ed har sovit i över två timmar och jag har varit ruskigt effektiv och lyckats städa nästan hela nedervåningen! I eftermiddag kommer våra vänner hit för middag innan vi går till majbrasan, sen avslutar vi hemma hos dom med kvällshäng. En riktigt härlig dag med andra ord!
 
Nu vaknade Ed så det är dags att gosa med en nyvaken bebis (bästa som finns)! Ha en fantastisk sista april och ta hand om er! <3
 
 
 
 
 
 
DopförberedelserIgårkväll började jag pyssla inför Ed's dop. Först av allt skrev jag upp och skissade ner alla idéer jag hade, så nu vet jag exakt vad som ska göras och hur det ska bli. Först ut på listan fick bli vimpeln som ska hänga ovanför fikabordet i festlokalen.


 
Hann så här långt innan Ed vaknade och ville ha mat, då var det lika bra att packa ihop och gå och lägga sig! Ikväll ska jag fortsätta med resten av vimpeln; ska även ta med hans andra namn så att vimpeln blir längre än så där, haha.
 
När vimpeln är klar så är det flera roliga saker som ska pysslas ihop! Ni får se allt eftersom! :)
 
 
 
Tandgnisslan

 
Alltså, stackarn bebis! Han har haft ett besvärligt dygn med tänderna. Två tänder har kommit upp sedan någon vecka, men antingen gör det fortfarande jätteont eller så är det fler på gång. Han var riktigt ledsen i natt, han som aldrig säger ett knyst och framförallt inte nattetid. Hela dagen igår var dessutom väldigt orolig och han sov max 30 minuter i stöten. 
 
Så idag har vi bara varit hemma och vilat. Nu sitter jag och äter mellis med en nyhämtad storasyster, och peppar peppar så har Ed nu sovit i mer eller mindre tre timmar. Han har lite att sova i kapp kan man säga.
 
Tänkte försöka pyssla lite i eftermiddag. Har huvudet fullt med pysselprojekt inför Ed's dop nästa helg. Har bara svårt att hitta tid och ork till att sätta mig. Men som sagt, ska göra ett tappert försök innan jag stupar i säng ikväll!
 
Ha en fortsatt fin onsdag kära ni <3