idasida

Halloweenpartyt!
 


Gårdagens Halloweenkalas blev verkligen toppen! Jag hade orkade gå bananas som jag lätt annars gör, men som höggravid fick det räcka med ett pyntat fikabord! Ni känner nog igen de flesta dekorationerna som jag redan bloggat om, det enda jag köpte var spindelnätet med den lilla spindeln till.
Och det var så mycket gott fika. Min vän Cissi hade bakat superfina cupcakes och maränger, samt knåpat ihop några spöklika cakepops av mashmallows. M-m-m!
Jag hade gjort - mina absoluta favoriter på ett kalasbord - vitchokladdoppade cakepops gjord på ballerina. Det är verkligen barnsligt gott tycker jag!Spindelkakor hade jag också bakat, som ni säkert såg på instagram.
 
Och söta små barn i härliga maskeradkläder; vi hade en pirat, ett skelett, en farlig leopard och en Pippi Långstrump. Och obegränsat med sötsaker. Precis som ett Halloweenparty ska vara!
 
 
 
 
 
 
Halloween och en trött morsa


Och jag som hade tänkt uppdatera bloggen med ett riktigt brakinlägg angående halloweenpartyt, men jag är så himla slut så jag har inte orkat göra annat än att ligga på soffan och pilla navel. Typ. Haha!


Men jag bjussar på dessa två instagrambilder och hänvisar istället till Stinas blogg (stinastil.se) där hon har skrivit lite om festen! Imorgon skriver jag mer och visar en hel hög med bilder! 

Det blev hur som helst väldigt lyckat och Myra bestämde sig i sista sekunden att byta ut kostymen från spökprinsessa till Pippi Långstrump, gullfian!

Morrn fredag!


God morgon! Ville mest bara kika in och säga hej, och att jag inte har klämt ut någon unge än. Anledningen till att det är så tyst här inne just nu är att mina fina föräldrar är här på besök, och jag känner helt enkelt inte för att sitta fastklistrad vid datorn då! :) Men idag vankas Halloweenparty, och det ska jag såklart visa massor av senare ikväll! 

Ha nu en fin fredag så hörs vi sen helt enkelt <3