Första dagen på egen hand

 
 
Så har två underbara veckor redan passerat, och idag är jag helt själv hemma med barnen. Ärligt talat så har jag varit skitnervös inför detta, att klara av att vara själv med en snart fyraåring och en nyfödd. Nu är ju Ed inte den jobbigaste bebisen, han äter och sover. Vi har hört honom skrika två gånger under dessa veckor. Nöjd bebis helt enkelt, och det är vi väldigt glada för! Det är just det här att måsta dela på sig. Både jag och Myra är ju så vana att bara ha varandra att rå om när vi är hemma, och nu är det ännu en liten person att anpassa sig efter. Det kommer nog ta ett tag att komma in i denna nya vardagslunk.
 
Den stora utmaningen för tillfället är storasysterns humör. Oj oj. Såklart en helt naturlig reaktion på denna stora omställning, men hon går från att vara överspeedad till jättearg på två sekunder. Superglad, ledsen, arg, speedad, peppad, mysig, stolt, tjurig och väääldigt känslig. Som sagt, helt naturligt, och så får det vara. Vi gör det bästa av situationen, men det ska bli så skönt när det börjar vända.. Haha!
 
Det känns dock riktigt härligt att december är på intågande. Så mycket mys, så mycket som Myra kommer att uppskatta. Så får lillebror bara hänga med.
 
Och just idag, som jag varit så nervös inför, blev ändå en liten mjukstart. Jag har nämligen just skickat iväg min stora fina älskling med hennes farmor. De skulle gå på stan idag för att shoppa lite och äta lunch. Så nu ska jag och Ed passa på att mysa på tu man hand (och kanske slumra till i några minuter) innan de kommer hem igen, och jag kan njuta lite extra då jag vet att Myra och farmor får ha lite kvalitetstid tillsammans!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: