idasida

Ledig helg och skåpkärlek
 God morgon lördag, och hej älskade vitrinskåp. Blir alltid lika lycklig när jag kommer ner i köket på morgonen och det första jag ser är denna! Det här med materiell lycka alltså... Men när man letat ett perfekt vitrinskåp på länge, och sedan plötsligt hittar det? Jo, då är det banne mig ren och skär lycka!

Så jag har ställt dit mina allra finaste prylar. Sånt som känns lite för fint för att stå bakom stänga köksluckor. Ändå står skåpet så lägligt till att allt som finns däri går att använda när helst vi behöver det!
Ovanpå skåpet har ett rådjurshuvud i en fågelbur fått sin plats. Även lite döda grenar jag tog in innan jul har fått flytta upp. Den fina ananasskålen kommer från Lagerhaus.
 
Och här piskar det mot rutorna idag, så blött och eländigt. Efter två dagar med strålande sol tänkte jag att det kanske kunde ha fått vara sol även idag på min lediga dag, men icke. Så vi får helt enkelt mysa inne idag, och hitta på något kul projekt. Har ett efterlängtat pyssel på gång som jag äntligen ska ägna lite tid åt. Sen ska jag försöka fota mitt nya hår så att ni får se! ;)