idasida

Gårdagens middag
 
 
 
Igår lagade vi en av mina absolute favoriträtter: Chicken BLT. Väldigt enkelt och väldigt gott! För att göra vår variant av denna maträtt behövs detta:
 
Kyckling
Bacon
Sallad
Tomater
Paprika
Lök
Rostad lök
Avokado
Dressing (Röd chilifrukt, majonäs och gräddfil)
 
Blanda dressingen; finhacka en chili och rör ner i hälften majonäs, hälften gräddfil. Krydda med salt och peppar. Stek bacon och kyckling. Skär upp alla grönsaker. Innan servering rostar ni något gott bröd, sen är det bara att lasta upp gosakerna på brödet innan ni slukar alltihop! 
 
 
Håret och en ständig följeslagare
 
Här kommer en bild på oss, jag och den lilla älskade flickan i mitt liv. Hon som är Anna, Elsa, Törnrosa eller Askungen dag ut och dag in. Såklart fick jag inte fota bara mig, utan hon skulle vara med till varje pris! Gullfia <3
 
Och mitt hår! Jag var ju till frisören och fick färghjälp förra veckan, och jag är väldigt nöjd med hur det blev. Hon la en mörkbrun bottenfärg och gjorde sedan en massa slingor, och gjorde slutligen en mjuk ombre i topparna. I maj ska jag dit igen för att ljusa upp det ytterligare, så att min utväxt inte ska behöva bli så hemsk i framtiden.
 
 
Ledig helg och skåpkärlek
 God morgon lördag, och hej älskade vitrinskåp. Blir alltid lika lycklig när jag kommer ner i köket på morgonen och det första jag ser är denna! Det här med materiell lycka alltså... Men när man letat ett perfekt vitrinskåp på länge, och sedan plötsligt hittar det? Jo, då är det banne mig ren och skär lycka!

Så jag har ställt dit mina allra finaste prylar. Sånt som känns lite för fint för att stå bakom stänga köksluckor. Ändå står skåpet så lägligt till att allt som finns däri går att använda när helst vi behöver det!
Ovanpå skåpet har ett rådjurshuvud i en fågelbur fått sin plats. Även lite döda grenar jag tog in innan jul har fått flytta upp. Den fina ananasskålen kommer från Lagerhaus.
 
Och här piskar det mot rutorna idag, så blött och eländigt. Efter två dagar med strålande sol tänkte jag att det kanske kunde ha fått vara sol även idag på min lediga dag, men icke. Så vi får helt enkelt mysa inne idag, och hitta på något kul projekt. Har ett efterlängtat pyssel på gång som jag äntligen ska ägna lite tid åt. Sen ska jag försöka fota mitt nya hår så att ni får se! ;)