idasida

Redo för bröllop

 

Nu är vi i Ö-vik jag och Myra, och jag laddar upp för bröllop! Det är min barndomskompis som ska gifta sig och jag har fått äran att sjunga två låtar på vigseln. På mig har jag en klänning från Cubus som funkar fint även för ett preggo! :) Smycken från Glitter.


Och i håret fick det bli en liggande valk med en massa blommor! Så nu är det dags att bege sig till kyrkan för ett sista rep/soundcheck innan det är på riktigt. Det ska bli så roligt! :)

 

Storasyster

 

Den här lilla storasystern är, och har varit sedan hon fick veta, så mån om bebisen. Kramar och pussar, stryker på och pratar med magen. Redan så kärleksfull, och det kommer nog inte att bli mindre när lillebror anländer. Hon ska nämligen ge honom mat, byta blöjor och styra vagnen. Nu hade hon dock önskat sig en lillasyster och blev inte direkt eld och lågor när hon fick veta att det skulle bli en pojke, haha! Vilken tur att vi kunde få reda på vad det var, så att vi nu har tid på oss att bearbeta vad som väntar. Det har faktiskt redan hunnit bearbetas en hel del bara sedan igår, så detta kommer att bli så bra.

En sak är i alla fall säker; hon kommer att bli världens finaste storasyster!

 

Att veta vem vi väntar på

 
 

Säg hej till…. lillebror! <3

Detta känns helt overkligt – vi ska få en liten pojke!
Tänk vilken lycka att få en av varje. Detta ska bli så himla spännande!

Allt såg tack och lov bara bra ut. Och om han ska komma ut på det beräknade datumet så blir det den 15 november. Just nu känns det skönt att det är så pass länge kvar, då har vi god tid på oss att hitta ett bra namn. Hur svårt kan det vara egentligen?

Faktum är att vi bestämde oss för ett killnamn redan när jag plussade på stickan, men sen blev just det namnet upptaget på vägen. Och vad gör väl det egentligen? Absolut ingenting, men det känns bara inte lika kul längre. Så nu får vi spåna vidare! Kom gärna med förslag vetja! ;)

Hur som helst. En pojke. Myra ska få en lillebror, och vi är så otroligt lyckliga!