idasida

Rådjurslampan

 
Idag fick jag upp den ena lampan, nämligen rådjuret i Myras rum. Molnlampan får vi nog vänta med tills vi tapetserat i vårt sovrum. Men visst blev det väl bra ändå? Jag är så nöjd!
 Så här mysig blir den i ett mörkt rum.Och här ser ni färgen lite bättre. Mörkt trä, typ valnöt (dekorplast från panduro) gör sig så snyggt till alla pastellfärger tycker jag.
 
Jag vet, jag lovade en gör-det-själv-guide i helgen. Men jag har inte alls hunnit.. Får se om jag hinner med imorgon, annars får det bli på tisdag då jag är ledig igen! Men jag kan då säga att det inte är speciellt svårt. Det krävs bara lite pyssel, en kär vän som är bra på sticksågen och ett bra superlim.
 
 
 
 
 
 
 
Sunday morning

 
Jag älskar det där tidningsstället vi har uppe alltså. Måste bara köpa andra tidingar att fylla upp den med, så att det ser lite roligare ut haha. Vi ska även försöka få igång vår öppna spis i vinter, men tills dess är det rätt mysigt med såna där batteridrivna ljus som får stå där och sprida ett varmt och mysigt sken dessa mörka kvällar som vi börjat få nu.
 
Har ni en bra söndagmorgon?
 
Här fick vi en fantastisk sovmorgon till halv nio, och sedan har vi suttit och ätit en lång frukost hela familjen. Så mysigt! Nu ska vi snart ta en promenad bort till Myras förskolekompis och bli bjuden på pannkakslunch, himla lyxigt alltså! 
 
 
 
 
 
Lampor till barnen
 
 
För några veckor sedan fick jag syn på dessa lampor från Ferm Living. Jag föll pladask, och kände direkt att jag ville ha en till Myras rum och en att ha ovanför spjälsängen i vårt sovrum. Men som vanligt när jag ser något snyggt så är min första tanke; hur kan jag göra denna själv? Dels för att komma billigare undan, men mest för att jag är en sån himla pysselnörd.
 
På min instagram (idasidan) så kunde ni se att jag drog igång projektet i torsdags, och imorgon ska de upp på väggen! Då får ni se det färdiga resultatet och jag kommer även att gör en liten steg-för-steg guide om ni skulle vara sugna på att göra egna! :)