idasida

Om idasida
 
Här har ni mig; Ida! Jag är 29 år och mamma till den finaste Myran som finns på denna jord. Hennes pappa är också rätt fin, och honom sa jag ja till för 6 år sedan. Just nu väntar vi på en lillebror som ska komma i november, och vi är så lyckliga för det!
 
Vi bor i ett charmigt rött tegelhus från 60-talet och här i bloggen kan ni hänga med på alla möjliga små och stora husprojekt. Vi har en rätt egen stil i vårt hem där vi gillar att blanda gammalt och nytt, loppisfynd med ikea och fulsnygga grejer med vackra ting.
 
Jag gillar när tv-dosan ligger i rätt vinkel i förhållande till bordskanten. Jag vill helst möblera om och sy nya gardiner för att kunna städa ett rum. Jag ger aldrig upp en superidé förrän jag åtminstone provat att få in elefanten i bilen, och har alltid ungefär 1000 projekt som snurrar runt i skallen.
 
När jag inte inreder rum eller pysslar så tycker jag om att ägna tid åt mode & skönhet. Jag jobbar med smycken och accessoarer till vardags, så jag är rätt nördig på sånt. Och då hänger ju sånt som kläder, skor och skönhetsvård med på köpet.

Så med andra ord är jag en mamma, pysselnörd och glitterpingla. Välkomna hit!

Har ni någon fundering så får ni gärna skriva en kommentar eller mejla mig: idasida.se@gmail.com