idasida

Nya halsband och bebismys
 
I onsdags var jag till Stockholm över dagen på BC-möte. Passade på att shoppa lite, såklart. Bland annat dessa tre fantastiska halsband som jag föll pladask för! Mycket snyggt, och väldigt passande nu i vår och sommar.
 
Idag har jag myst med min lilla älskling. Hon har inte kräkts något mer än den där gången igår, så jag vet i sjutton om det ens var magsjuka? Hur som helst vill vi inte smitta ner någon i fall det var magis, så vi håller oss hemma. På tu man hand. Och jag skulle ljuga om jag sa att det var skittråkigt. Klart att vi gärna hade varit i fjällen med de andra familjemedlemmarna, men nu när jag jobbat så mycket ett tag så känns det inte helt fel att bara få vara hemma och inte göra nånting annat än att sitta ihop med min dotter. Hon är så himla underbar!
 
Nu sover hon, och jag ska parkera i soffan och invänta Let's Dance. Ett av mina favoritunderhållningsprogram (oj vilket långt ord..) och jag är speciellt glad i år då Maria Montazami är med!! Hon är ju för härlig, eller hur?
 
Soffan var det ja. Och ett påskägg som jag köpt till mig själv. Egentligen är det det allra bästa då man själv får berstämma precis vad som ska ligga däri ;)